Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Vester College
  Hendrik Stafweg 2
  6712 EA Ede
  T 0318 - 69 42 22
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

GGD Reisvaccinaties: daar kunt u mee op reis!

 • Wat reizen betreft ligt de wereld voor velen open, zeker met de zomervakantie voor de deur
Wat reizen betreft ligt de wereld voor velen open, zeker met de zomervakantie voor de deur. GGD’en werken samen om u zo volledig mogelijk te adviseren over uw gezondheid op reis. Persoonlijke aandacht, ook voor reizigers met medische klachten, vinden wij belangrijk. Onze gecertificeerde reizigersadviseurs geven u advies op maat.
GGD Reisvaccinaties: daar kunt u mee op reis!
Uit onderzoek blijkt dat de helft van de Nederlanders onbeschermd reist naar landen als Egypte, Turkije of Kroatië. Ook degenen die een lange reis gaan maken of bijvoorbeeld op stage gaan naar de Afrikaanse westkust of Azië, zijn zich niet altijd bewust van de risico´s.
Korting op het consult De GGD Gelderland-Midden organiseert een speciale dag waarop een flinke korting wordt gegeven op het consult. Deze dag is op zaterdag 26 mei van 9.00 – 15.00 uur bij de GGD aan de Eusebiusbuitensingel 43 in Arnhem.
 
Per persoon betaalt u voor een consult geen € 21,50 maar € 7,50
Gezinnen betalen voor een consult geen € 49,00 maar € 25,00
Dit is exclusief de kosten voor de vaccinaties.
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)