Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Aanmelden
 • Vester College
  Hendrik Stafweg 2
  6712 EA Ede
  T 0318 - 69 42 22
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Sport

 • Hier vind u een stukje over Special heroes geschreven door Huib Rommers
In de maand november is het tijd om weer eens speciale sport activiteit te doen voor onze leerlingen van de vierde klas!
Deze activiteiten worden georganiseerd in het kader van 'special heroes'.
klik hier voor de nieuwsbrief van november.
Deze sportactiviteiten zorgen ervoor dat onze 'helden' makkelijker de weg vinden naar sportclubs en andere sportaanbieders, zoals sportscholen en verenigingen.
 
In het vierde leerjaar maken kinderen kennis met 'kickboksen'. Al snel wordt duidelijk dat het niets te maken heeft met vechten of met elkaar in elkaar slaan! Het gaat erom dat je leert om op een respectvolle manier met elkaar te sporten en te leren. Juist het lichamelijke aspect van jezelf verdedigen is erg leerzaam en uitdagend voor onze kinderen.
 
Er zijn drie aspecten heel belangrijk om goed te leren kickboksen: doorzettingsvermogen, discipline en respect.
 
Onze leerlingen werden door trainer Mathieu aan het werk gezet met allerlei vormen van krachttraining en conditie training. Daarna ook stoten en trappen op kussens en op handschoenen. Tot slot mochten we ook een heus wedstrijdje tegen elkaar spelen. Het was super cool!
 
Bedankt physical en Mathieu voor de gastvrijheid en de mooie lessen!
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Namens het Vester college,
 
Huib Rommers
Sportdocent

Extra activiteiten

:

Help (nieuw venster)