Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Vester College
  Hendrik Stafweg 2
  6712 EA Ede
  T 0318 - 69 42 22
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Contact met de leraar

 • De mentor, oftewel de groepsleerkracht, is de contactpersoon voor alle dagelijkse zaken.

De mentor is de contactpersoon voor alle dagelijkse zaken. Hij onderhoudt het contact met u en laat regelmatig weten hoe het met uw zoon of dochter gaat. Bij de mentor kunt u terecht voor informatie en advies. Ook kan de mentor u doorverwijzen naar de maatschappelijk werker, schoolarts of gedragsdeskundige.

 
Wij werken met een digitaal leerlingdossier waarin u de ontwikkeling van uw zoon of dochter kunt volgen. U krijgt van ons een inlog op SOM-today. Dit is een app voor op uw mobiele telefoon of computer waarmee u cijfers, vorderingen, absentie en bijzonderheden rondom uw zoon of dochter dagelijks kunt zien.
 
Daarnaast houden wij u op de hoogte via de nieuwsbrief. Hierin staan belangrijke data, actuele thema’s en activiteiten. Ook de informatie op de website www.vestercollege.nl houden we actueel. Om goed op de hoogte te blijven is het de moeite waard om regelmatig de website te bezoeken

Ouders

:

Help (nieuw venster)