Om te regelen

We maken het ouders en leerlingen graag zo gemakkelijk mogelijk, maar sommige dingen kunnen we niet regelen. Doen jullie dat zelf?

Boeken en leermiddelen

Lesmateriaal zoals lesboeken, werkboeken en licenties regelt de school. De leerling zorgt voor het kaften van de lesboeken en neemt een eigen etui met pennen en potloden mee naar school. Ook zorgt de leerling zelf voor voldoende schriften en een goede rekenmachine. De school geeft hierover informatie voor het begin van het schooljaar.

Gymkleren en schoenen

Alle leerlingen hebben één keer per week gymles. Daarvoor hebben ze een sportbroek, een T-shirt en sportschoenen (geen zwarte zolen) nodig.

Medicijnen

Als een kind tijdens schooltijd medicijnen nodig heeft, dan is het belangrijk dat wij dit weten. Ook horen we het graag als de medicatie stopt of verandert. Wij bergen de medicijnen op school veilig op. We kunnen ook helpen de medicatie toe te dienen. Dit doen we alleen met schriftelijke toestemming van ouders.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als je kind schade veroorzaakt bij een ander, kunnen de kosten hoog oplopen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Sluit daarom een aansprakelijkheidsverzekering af voor je kind. Heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin? Dan is je kind vaak vanaf de geboorte automatisch meeverzekerd.